2022 Yılı Öne Çıkan Erkek Saç Modelleri

2022 Yılı Öne Çıkan Erkek Saç Modelleri

Yeni yılın gelmesiyle birlikte moda, kişisel bakım ve saç kesim modelleri de şekillenmeye başladı. Son 2 yıldır evden çalışmaya ve daha doğal görünmeye odaklanan bir dünyada, erkek saç trendlerinde maskülen ve rahat değişimler yaşandı. Siz de saçınızda değişiklik yapmadan önce bu yıla özel saç trendlerini keşfetmek istersiniz diye, gözde modelleri bir araya getirdik…

https://unsplash.com/photos/z2qyry-n-PA 

Özgürlüğünüze bu kadar yaklaşmışken hemen size en yakın salonumuzdan online randevunuzu alın!

Online Randevu Alın

En Popüler Erkek Saç Modelleri

Uzun süredir hayatımızda olan pandemi nedeniyle büyük bir çoğunluk evden çalışmaya başladı ve saç modelini doğal haliyle bırakmak alışkanlık haline geldi. Erkek saç modelleri arasında rahat olmasına rağmen, bakımlı ve oldukça stilist tercihler yeni yılın en modern görünümleri arasında yer aldı. Gelin en çok beğenilen erkek saç modellerine daha yakından bakalım…

Dağınık ve Kıvırcık Saç

Özellikle kıvırcık saçlara sahip erkekler bu yıl fazlasıyla şanslı, çünkü sezonun trendleri arasında doğal ve hacimli yapısıyla öne çıkan dağınık saç modeli yer alıyor. Aynı zamanda sevimli ve bir o kadar da çekici olmayı sağlayan bu saç modeli, farklı ortamlarda kullanılabiliyor. Denizden çıkmış gibi bir hava veren dağınık saçlarda bukle yapısına göre farklı modeller de uygulanabiliyor. Bu saç modelini yan kısımları daha kısa tutarak veya bütün saçlara eşit boy vererek kullanmanız mümkün. 

Özgürlüğünüze bu kadar yaklaşmışken hemen size en yakın salonumuzdan online randevunuzu alın!

Online Randevu Alın

 

Orta Boy Saç

Özellikle iş ortamında kullanılan orta boy saç, bu yılın dikkat çekici modellerinden biri. Hem kullanımının kolay olması, hem de şekil verme sorununun bulunmaması nedeniyle sıklıkla tercih ediliyor. Orta boy saç modelinde saçlarınızın yanlarını kısa, orta ve ön kısmını ise daha uzun tutabilirsiniz. Bu tarz bir kullanımı küçük yüz hatlarına sahipseniz rahatlıkla kullanabilir ve yüzünüzü daha ince uzun gösterebilirsiniz.

 

Ön Kısımları Uzun Saç

Bu yıl saçlarını komple uzatmak istemeyen, fakat biraz dağınık ve salaş bir hava yakalamak isteyen erkeklerin tercihleri arasında ilk sırayı ön kısımları uzun saç modeli almış durumda. Bu saç modeli hem cool bir görünüme sahip olmanızı sağlıyor, hem de rahat boyuyla saçlarınızı daha hacimli gösteriyor. Kirli sakalla birlikte kullanılıyor ve geniş alınları kısaltarak yüzün daha küçük bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor. Bu saç stilini özellikle saçlarınız düz bir yapıya sahipse rahatlıkla kullanabilir, saçlarınızın ön kısmını istediğiniz yöne ayırarak şekillendirebilirsiniz.

 

Erkek Topuz

Erkek topuz saç stili aslında son birkaç yıldır moda, fakat özellikle rahat ve salaş bir kullanıma alışan erkekler tarafından fazlasıyla tercih edilmeye başlandı. Bu saç modeli hem komple uzun, hem de kademeli saçlarla birlikte kullanıldığında çok daha cool bir görüntü kazanmanızı sağlıyor. Saçların ön kısmının yukarıda dağınık veya nizami şekilde toplanmasıyla birlikte elde ediliyor, fakat bu saç modelini alnınız fazla geniş veya açıksa kullanmamanızı öneriyoruz. 

Undercut

Şekillendirmenin ve kullanmanın fazlasıyla kolay olduğu trend saç modellerinden bir diğeri de undercut saç modeli. Bu modelde saçların yan kısmı üstlere göre biraz daha kısa bırakılıyor ve şekillendirme sırasında sadece saçların üst kısmının düzenlenmesi gerekiyor. Bu da saçlarınızı şekillendirirken fazla vakit kaybetmemenizi sağlıyor, aynı zamanda basit ama etkili sonuçlarla karşılaşmanıza imkan tanıyor. Yüz şekli kısa olan erkekler saçlarını daha uzun göstermek için bu saç modelini rahatlıkla tercih edebilir.

 

Bu yılın trendleri arasında özellikle dağınık, salaş ve bir o kadar da rahat saç modelleri bulunuyor. Kıvırcık, dalgalı ve düz saçlı erkeklerin kendi yüz tiplerine göre kullanabileceği modeller özellikle rahatlıklarıyla öne çıkıyor. Siz de yılın trendlerini takip ederek hem ciddi, hem de cool bir stil elde edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir